Formació

Des de la seva creació l’any 1991 amb el nom de SONHIADENT, l’AHIADEC sempre ha apostat per la formació continuada dels seus associats i del sector de la higiene bucodental. Per això, des de fa més de 31 anys, organitzem cursos d’alt nivell científic teorico-pràctics.

L’any 2021, l’AHIADEC va organitzar 42 activitats de formació continuada (19 cursos presencials, 22 a distància i un mitjançant a través del nostre campus virtual), amb un total de gairebé 1.030 alumnes inscrits/es. Tota aquesta formació va suposar 1.500,00 euros d’estalvi per als socis de l’AHIADEC que han pogut gaudir, a més, de 5 cursos i un simposi de manera gratuïta.

Visites a les Escoles

 • Visita Institut Narcís Xifra i Masmitjà – 28 de setembre de 2022

  Visita Institut Narcís Xifra i Masmitjà – 28 de setembre de 2022

  En el marc de les visites realitzades a les nostres dependències per instituts i centres d’estudis, hem iniciat el curs 2022-2023 amb la visita dels alumnes de segon curs del Grau Superior d’Higiene Bucodental del IES Narcís Xifra i Masmitjà de GIRONA. Han estat rebuts per la nostra Presidenta, Montserrat Conill, qui els ha explicat Llegir més


 • Visita Centre Regina Carmeli – 1 d’abril de 2022

  Visita Centre Regina Carmeli – 1 d’abril de 2022

  Avui ens han visitat els alumnes de segon grau d’higiene bucodental del centre Regina Carmeli. Montserrat Conill, presidenta de l’AHIADEC, els ha donat la benvinguda i els ha explicat el que es trobaran quan s’incorporin al món laboral i com l’associació els pot ajudar.


 • Visita Institut de Sales – 25 de març de 2022.

  Visita Institut de Sales – 25 de març de 2022.

  Avui ens han visitat els alumnes de segon curs del grau superior d’Higiene Bucodental de l’INSTITUT DE SALES. La presidenta de l’AHIADEC els ha donat la benvinguda i els ha explicat que quan s’incorporin al món laboral han d’exigir ser contractats com a higienistes dentals, no com a auxiliars. I els ha animat a continuar Llegir més