Borsa de treball

Presentació

La Borsa de Treball de l’AHIADEC és un espai obert als seus associats i a les empreses del sector odontològic. L’objectiu principal és donar un servei d’intermediació laboral tècnica especialitzat en titulacions d’higienista i auxiliar dental. D’una banda, vol facilitar l’accés de les persones associades al mercat laboral i, de l’altra , obtenir la confiança de les empreses com a servei especialitzat per a la recerca i selecció de candidats afins a les seves necessitats professionals.

BUSQUES FEINA?

Des de l’AHIADEC volem ajudar-te a trobar la feina que estàs buscant, tant si ets estudiant, acabat de titular o si necessites o vols canviar la feina que tens per una més adequada a les teves expectatives.

Si ja ets soci de l’AHIADEC pots inscriure’t com a demandant d’ocupació a la nostra Borsa de Treball i accedir així a una àmplia oferta a Catalunya. Des de la secció Demandes de Treball, podràs inserir una demanda i mostrar un currículum amb la teva forrmació i experiència professional. A més de presentar les teves aptituds professionals, també tindràs accés a les ofertes laborals que clíniques de tot Catalunya publiquen en aquesta secció. Des d’aquí podràs subscriure’t a les ofertes que puguin interessar-te i fer arribar a l’empresa el teu currículum vitae.

L’AHIADEC informa als seus usuaris que és possible que terceres pàgines web i/o cercadors i/o motors de cerca poden indexar part o la totalitat de les dades que decidiu feu públiques sense perjudici del que s’inclou a l’Avís Legal.

Si encara no t’has associat, contacta amb nosaltres per informar-te sobre tots els avantatges que t’oferim.

SERVEI A LES CLÍNIQUES

La Borsa de Treball és un servei gratuït que l’AHIADEC també posa a disposició dels empresaris del sector odontològic. La seva finalitat és oferir una gestió àgil i de qualitat en els processos de selecció de personal. Des d’aquest espai, els empresaris podran seleccionar els candidats més adequats a les necessitats de la seva clínica.

Per poder publicar una oferta, la clínica ha d’estar registrada al web de l’AHIADEC. Això es fa emplenant el formulari de registre.

Una vegada revisada la sol·licitud, l’AHIADEC permetrà l’accés al sistema amb el qual podrà publicar les seves ofertes de treball. A partir d’estar publicadas al web, seran els demandants que s’inscriuran directament a les ofertes que els interessin, per la qual cosa la clínica podrà revisar cada currículum i contactar directament o com consideri convenient amb cadascun d’ells.

Aquest servei és totalment gratuït, només té el compromís d’informar-nos finalment del Resultat del Procés de Selecció.