Salutació de la presidenta

Montserrat Conill

Benvolguts visitants,
 

En nom de la Junta de l’AHIADEC, i en el meu propi, us vull donar la benvinguda al nostre web.

L’AHIADEC es va crear fa trenta-un anys com a associació dedicada a defensar els interessos dels higienistes dentals. En aquests anys, hem crescut i ens hem consolidat com a referent de la professió al nostre país.

Hem establert convenis amb universitats, instituts d’ensenyament, laboratoris, etc. Hem organitzat any rere any, cursos i simposis amb un alt nivell científic gràcies a la col·laboració de reconeguts i prestigiosos professors i doctors que ens han donat suport amb els seus ensenyaments. També hem impulsat l’obtenció del títol de grau superior en Higiene Bucodental entre els treballadors amb experiència en clínica dental.

És a dir, hem fet molta feina. Però això no vol dir que el recorregut per millorar i dignificar la nostra professió s’hagi acabat; queden molts reptes per superar i, des de la Junta, estem disposats a avançar al màxim en els àmbits professionals, científics, laborals i socials.

Així doncs, us convido a participar activament a l’Associació a través de www.ahiadec.com, i a fer-nos arribar qualsevol suggeriment que tingueu. Entre tots farem que sigui, no un portal per a higienistes, sinó el portal per a higienistes dentals.

Una salutació cordial,
 

Montserrat Conill,
Presidenta de l’AHIADEC