Associa't ara!

Associa't ara!

Forma part d'Ahiadec i gaudeix de les millors promocions i descomptes...

Associa't ara!

Modifica les teves dades

Nota d'interès per a tots els associats. Actualitzeu les vostres dades per tal de poder oferir-vos un millor servei.

Més informació

CLUB AHIADEC

Inscriu-te al CLUB AHIADEC: al programa +Formació, i guanya punts amb cada curs que realitzis, i als programes VIP+10 i +5.

Més informació

 
 
Home Avís Legal
Avís Legal
 
1.-INTRODUCCIÓ
El present document té com a finalitat establir i regular les normes d'ús així com la salvaguarda de les dades del Lloc www.ahiadec.com (en endavant el "Lloc"), entenent per Lloc totes les pàgines i els seus continguts propietat de l'Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya a les quals s'accedeix a través del domini www.ahiadec.com.
Mitjançant aquest Lloc, l'Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya, en endavant "AHIADEC", pretén oferir als seus usuaris / socis una informació precisa i rellevant en l'àmbit de la Higiene Bucodental, així com informar de totes les activitats promogudes per l'associació.
Com a assessor mèdic, l'AHIADEC compta amb la col·laboració del Dr. Eduardo Chimenos (número de COMB 13598).
La utilització d'aquest Lloc, així com dels serveis que s'hi posa a disposició de l'usuari, suposarà l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions generals recollides en aquest avís legal, d'ara endavant les "Condicions Generals ", de manera que l'usuari haurà de ser conscient de la importància de llegir-les. El fet d'accedir a aquest Lloc implica el coneixement i acceptació de les següents Condicions Generals pel que l'AHIADEC recomientda l'usuari la seva impressió o la seva descàrrega i lectura detallada.
L'usuari s'obliga a no utilitzar aquest lloc web, ni la informació que s'hi publica, amb finalitats il·lícites, contràries al contingut d'aquestes Condicions Generals, lesives dels drets o interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o perjudicar el lloc web o la informació que es facilita o impedir la normal utilització o gaudi del lloc web per altres usuaris.
La informació proporcionada en aquest web no reemplaça sinó que complementa la relació entre el professional de la salut i el pacient. En en cas de dubte, s'ha de consultar sempre amb el professional de la salut de referència.
De la mateixa manera, l'usuari haurà d'abstenir-se d'obtenir informacions, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge, fotografies, programari i, en general qualsevol tipus de material accessible a través del lloc web o dels serveis, emprant per a això mitjans diferents dels que s'hagin posat a la seva disposició, o en general, dels que s'utilitzin habitualment a Internet.
2.-INFORMACIÓ GENERAL
La www.ahiadec.com és un domini d'internet, el propietari és l'Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya, amb domicili social al carrer de Rosselló 35, 08029 Barcelona, ​​(Espanya), proveïda del CIF número G-59696740, i inscrita en el Registre d'Associacions de la demarcació territorial de Barcelona de la Generalitat de Catalunya amb el núm 23.125, secció I.
3.-DRET DE MODIFICAR EL LLOC WEB, DRET DE RESTRINGIR L'ACCÉS AL LLOC WEB I DRET DE SUSPENDRE L'OPERATIVITAT DEL WEB
L'Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya es reserva el dret de modificar en qualsevol moment, sense previ avís, la presentació o configuració del lloc web, així com la informació, serveis, les presents condicions d'ús del Lloc Web, com qualsevol altra condicions generals o particulars, instruccions o avisos que resultin d'aplicació. Aquestes modificacions seran per millorar els serveis de l'usuari, segons les tendències del mercat. Així mateix, l'Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya es reserva el dret de suspendre, interrompre o deixar d'operar el lloc web, o restringir el seu accés, de forma parcial o total, individual o col · lectiva, temporal o definitivament, en qualsevol moment.
4.-ACCÉS I ÚS DEL LLOC WEB ÉS GRATUÏT
La prestació del servei del lloc web per part de l'usuari tenen caràcter gratuït i no exigeix ​​la prèvia subscripció o registre.
En tot cas, el registre només és requerit quan l'usuari vol seleccionar candidats a través de la nostra Borsa de Treball o bé inscriure's a un curs, o en enviar-nos un correu electrònic per contactar amb nosaltres.
5.-CONTINGUTS
L'AHIADEC realitza els màxims esforços per evitar qualsevol error en els continguts que poguessin aparèixer en aquest Lloc, en conseqüència, es reserva el dret de revisar el contingut segons sigui necessari per a corregir qualsevol error sense previ avís.
L'AHIADEC no es responsabilitza de cap manera d'aquells continguts que poden visualitzar-se mitjançant enllaços electrònics (links) a través d'aquest Lloc. Aquests enllaços tenen finalitat merament informativa.
L'AHIADEC es reserva el dret a impedir l'accés al lloc a qualsevol usuari d'internet que introdueixi en aquest Lloc qualsevol contingut contrari a les normes legals o sigui immoral, reservant-se el dret d'exercir les mesures legals que estimi oportunes per evitar aquest tipus de conductes.
6.-EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT
AHIADEC realitza els màxims esforços perquè la navegació es realitzi en les millors condicions i evitar els perjudicis de qualsevol tipus que poguessin ocasionar durant la mateixa.
Exclusió de garanties i responsabilitat.
6.1. - De funcionament de la pàgina web.
L'Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del Lloc Web i no serà en cap cas responsable per qualsevol dany i perjudici que puguin derivar-se de (i) la falta de disponibilitat o accessibilitat al lloc web o a aquells altres llocs amb els quals s'hagi establert un Link; (ii) la interrupció en el funcionament del lloc web o fallades informàtiques, avaries telefòniques, desconnexions, retards o bloquejos causats per deficiències o sobrecàrregues en les línies telefòniques, en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics produïts en el curs del seu funcionament, (iii) la manca d'idoneïtat del lloc web per a les necessitats específiques dels usuaris i (iv) altres danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions no autoritzades alienes al control de l'Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya
L'Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya no garanteix l'absència de virus ni d'altres elements en la Web introduïts per tercers aliens que puguin produir alteracions en els sistemes físics o lògics dels Usuaris o en els documents electrònics i fitxers emmagatzemats en els seus sistemes, i no serà en cap cas responsable dels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin derivar de la presència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes físics o lògics, documents electrònics o fitxers dels Usuaris. L'Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya adopta diverses mesures de protecció per protegir el Lloc Web i els Continguts contra atacs informàtics de tercers. No obstant això, l'Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya no garanteix que tercers no autoritzats no puguin tenir accés al tipus d'ús de la Web que fa l'Usuari o les condicions, característiques i circumstàncies en les quals es realitza dit ús. En conseqüència, l'Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya no serà en cap cas responsable dels danys i perjudicis que puguin derivar d'aquest accés no autoritzat.
6.2 Per la utilització del Lloc Web.
L'Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya no es farà responsable en cap cas l'ús que els Usuaris i / o tercers poguessin fer del lloc web, ni dels danys i perjudicis que puguin derivar del mateix.
6.3 Pels Continguts.
Els continguts són de la sola titularitat de l'ASSOCIACIÓ D'HIGIENISTES DENTALS I AUXILIARS DE CATALUNYA i es disposen per aquesta en bona fe i amb els millors estàndards de qualitat professional. No obstant això, l'ASSOCIACIÓ D'HIGIENISTES DENTALS I AUXILIARS DE CATALUNYA exclou qualsevol tipus de responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure a la falta de veracitat, exactitud, exhauistividad i / o actualitat dels continguts del lloc web www.ahiadec.com.
6.4 Per l'us d'Anuncis de Google
L'AHIADEC cedeix espai/s en una o diverses pàgines del Lloc web a Google perquè gestioni anuncis publicitaris. La gestió d'aquests anuncis són responsabilitat de Google. En aquest sentit, l'AHIADEC no es fa responsable dels missatges que puguin aparèixer en aquests espais. Tot i així, s'ha sol·licitat el bloqueig dels anuncis relacionats amb el joc, amb material sexual, religiós, horòscops i prediccions, política, etc. L'usuari pot decidir bloquejar aquests espais a través de l'aspa [×] que apareix al marge superior dret.
7.-POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE LA PRIVACITAT I CONFIDENCIALITAT DE LES DADES DE CARÀCTER PERSONAL QUE ELS USUARIS FACILITEN DE FORMA LLIURE I VOLUNTÀRIA
Les dades de caràcter personal que ens facilita de forma voluntària s'inclouran en el nostre fitxer automatitzat, de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de dades de caràcter personal i la Llei 3/2018 de Protecció de Dades i de garantia dels Drets Digitals. El nombre de codi d'inscripció assignat a l'anomenat fitxer pel Registre General de Protecció de Dades és el 2032130081.
La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat atendre la petició de l'usuari:
• Per poder assignar claus d'accés a les persones associades o clíniques dentals associades a l’Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya que la demanin, per habilitar la lliure navegació per les seccions d'accés restringit, així com per contactar amb elles.
• Per poder inserir i publicar, qui ho sol·liciti, demandes d'ocupació a la Borsa de Treball de l’AHIADEC, juntament amb les dades del seu currículum que decideixi que siguin visibles i, per tant, públiques. En aquest cas, informem als usuaris d’aquest servei que transcorreguts dos mesos, l’AHIADEC podrà retirar les demandes dels usuaris sense previ avís. D'aquesta manera es garanteix la qualitat de les dades de caràcter personal que es publiquen a la borsa de treball. Les dades que vostè decideixi publicar com a demandant de feina no estan restringides i són d’accés públic. Això permet a les clíniques dentals, i al públic en general, estiguin o no registrades a la nostra web, accedir als continguts que l’usuari de forma lliure decideix publicar. Per tant, aquestes dades poden ser recollides i emmagatzemades per cercadors i/o terceres pàgines web i/o motors de cerca. En aquest cas, l’AHIADEC no té ni tindrà cap responsabilitat sobre l’ús que aquestes terceres pàgines i/o cercadors web puguin fer de les dades recollides durant la publicació de la demanda. En el cas que l’usuari decideixi cancel·lar les seves dades, l’AHIADEC només es responsabilitzarà d’esborrar-les dels seus servidors. Si un cop esborrades dels nostres servidors, l’usuari detecta que les seves dades segueixen apareixent en alguns cercadors i/o pàgines webs i/o aplicacions web perquè han estat indexades o recollides per terceres empreses o programes informàtics, serà responsabilitat de l’usuari demanar a l’empresa/es gestora/es del cercador i/o pàgina web i/o aplicació web esborrar-les dels seus servidors.
• Per a l'enviament d'un correu electrònic mitjançant el formulari de "Contactar" o l’enllaç del correu electrònic amb comentaris, suggeriments o qualsevol altra petició, les seves dades únicament es recolliran i tractaran per respondre, ja que en el moment que se satisfagin aquestes peticions es cancel·laran totes les dades de caràcter personal que l'usuari hagi facilitat per aquesta via.
• Per poder inscriure's a cursos de formació organitzats per l'AHIADEC.
• Per enviar-li informació comercial (com ara comunicacions, documents, calendari de cursos, conferències, així com qualsevol oferta de serveis o productes relacionats amb l'activitat d'higienista dental i/o auxiliar o qualsevol altre servei o informació que sigui d’interès per a l’usuari) a través de mitjans electrònics o postals, si no manifesta el contrari enviant un correu electrònic a secretaria@ahiadec.com.
Els destinataris d'aquesta informació únicament seran els departaments en què s'organitza Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya i ens col · laboradors oportuns per al'exercici de les seves atribucions i objecte social (que únicament accedeixen a les dades en els termes de l'art. 12 LOPD, sense que això comporti en cap cas una comunicació de les dades), així com la cessió als entitats oficials públiques o privades que ho exigeixin per Llei.
En els formularis només els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris emplenar-los per atendre la petició que realitza l'usuari. En el cas que l'usuari contacti amb l'Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya mitjançant el link de correu electrònic que figura a la web, només caldrà que ens faciliti la seva adreça de correu electrònic per poder respondre-li, la resta d'informació és decisió de l'usuari incloure-la.
Es garanteix als usuaris l'exercici dels drets d'accés, cancel·lació, rectificació, limitació, supressió, oposició i / o portabilitat de les dades que formen part del nostre fitxer. Per això dirigirà la seva sol·licitud a través del correu electrònic info@ahiadec.com o bé a l'adreça postal C. Rosselló 35, 08029 Barcelona (Espanya).
Les dades es conservaran durant el període de temps suficient per a atendre la petició de l'usuari. En qualsevol cas, el període s'ajustarà al que la lesgislació vigent estableixi en cada moment.
El web ahiadec.com ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries, segons el nivell de seguretat de protecció de dades que li correspon legalment, per garantir la seguretat del tractament de dades de caràcter personal que constitueixen el seu fitxer automatitzat. No obstant això, l'usuari ha de ser conscient que en l'actualitat les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables i per tant no s'està fora de perill de possibles intromissions il·legals i indegudes, que no serien responsabilitat de l'Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya ja que ella ha actuat amb la diligència deguda per a protegir les dades conforme determina la llei.
El web ahiadec.com farà tot el possible perquè les seves dades estiguin sempre actualitzades. Tanmateix, la responsabilitat sobre la qualitat de les dades depèn del titular d'ells, per això si hi ha alguna modificació de les dades l'usuari de la web els comunicarà al Responsable del Fitxer, declinant aquest tota responsabilitat en cas que ometi la seva obligació de notificar els canvis. Cada associat té a la seva disposició la secció Espai de l'associat on pot actualitzar i / o eliminar les dades de caràcter personal quan ho consideri oportú.
L'accés a aquest Lloc pot implicar la utilització de cookies, tant a les seves pàgines com en les enllaçades o referenciades mitjançant links. Aquells usuaris que no desitgin rebre cookies o vulguin ser informats de la seva fixació poden configurar el seu navegador a aquest efecte.
8.-CONDICIONS GENERALS D'INSCRIPCIÓ ALS CURSOS DE L'AHIADEC
Les inscripcions als cursos de l'AHIADEC es poden realitzar a través de la nostra pàgina web, enviant un correu electrònic a secretaria@ahiadec.com o emplenat la butlleta d'inscripció corresponent de cada curs.
No s'accepten inscripcions per telèfon.
En general, les places per als cursos són limitades en funció de la tipologia de curs i l'aula de realització. Un cop esgotades les places disponibles, no s'acceptaran més inscripcions.
Les inscripcions es realitzaran per ordre de pagament i/o inscripció. En el cas que el nombre de sol·licituds superi el nombre de places, l'AHIADEC podrà obrir una llista d'espera per cobrir les possibles baixes.
L'AHIADEC no es fa responsable de les cancel·lacions i/o modificacions d'horaris que es puguin produir per causes alienes a l'associació.
L'alumne/professional que s'inscriu en un curs manifesta que les seves dades personals introduïdes en el formulari d'inscripció són certes i veraces.
El/s certificat/s del/s curs/os es realitzarà /n a nom de la persona que hagi emplenat la butlleta d'inscripció i segons les dades introduïdes. Només es realitzarà/n còpia/es de/ls certificat/s o diploma/es en els casos que hi hagi un error tipogràfic atribuïble a l'AHIADEC i sempre dins els 7 dies posteriors a la finalització del curs.
No es realitzaran duplicats de certificats/diplomes de cursos vençuts.
L'AHIADEC no guardarà certificats que hagin superat els tres mesos des de la finalització del curs.
L'AHIADEC es reserva el dret d'admissió a tots els cursos.
L'AHIADEC podrà cedir les dades d'inscripció a altres societats científiques, col·legis i/o associacions professionals del sector odontològic que organitzin i/o col·laborin amb la realització d'algun curs per poder gestionar les inscripcions i els certificats corresponents.
Per poder beneficiar-se de descomptes, ofertes o la gratuïtat dels cursos i / o promocions dirigides als nostres socis, aquests ha de ser socis actius i no estar suspesos per algun dels articles dels Estatuts en el moment de realitzar-se el curs o la promoció destinada a ells.
L'alumne manifesta haver llegit i entès aquestes condicions d'inscripció als cursos de l'AHIADEC.
L'AHIADEC es reserva el dret de fer canvis en el programa, els dies, horaris i ponents si ho considera necessari.
8.1 - En relació als cursos de pagament.
Per formalitzar la inscripció d'un curs de pagament, l'alumne haurà de realitzar l'abonament de l'import del curs segons quina sigui la seva situació (soci, no soci o estudiant). Només es confirmarà la plaça a aquelles persones que hagin efectuat el pagament corresponent.
Els pagaments es poden realitzar mitjançant transferència bancària al número de compte que apareix a la butlleta d'inscripció. També es podrà abonar l'import del curs a la seu de l'AHIADEC amb efectiu o targeta de crèdit o dèbit.
Les cancel·lacions fetes 5 dies abans de la data d'inici del curs implicarà la pèrdua del 50% de l'import del curs. Si la cancel·lació es realitza 4 dies abans que comenci el curs, es perdrà el 100%
8,.2 - En relació als cursos de validació per a l'obtenció del Grau Superior en Higiene Bucodental.
Tot pagament del curs de validació realitzat fora del termini establert comportarà un recàrrec del 20% que s'haurà d'abonar dins dels tres dies naturals següents de la data límit.
L'alumne/a que no realitzi el pagament dins els terminis establerts en el punt anterior serà donat/da de baixa per morositat del curs de validació. La baixa per morositat no eximeix del pagament dels imports pendents.
La manca d'interés, abandonament o deixadesa del curs de validació per causes alienes i no imputables a l'AHIADEC no eximeix del pagament de la totalitat del curs de validació.
8.3 - En relació als cursos gratuïts per al socis/es
Els socis/es de l'AHIADEC inscrits/es en un curs gratuït que finalment no hi assisteixin i no hagin avisat, es comprometen a pagar el següent curs gratuït al qual s'inscriguin a preu de no soci.
8.4 - En relació al Simposi d'Odontostomatologia de l'AHIADEC.
En ser un esdeveniment gratuït per als socis/es de l'AHIADEC, s'aplicaran les condicions "En relació als cursos gratuïts per als socis/es".
Les inscripcions es realitzaran per rigorós ordre d'inscripció, tant per als socis com per als no socis que hagin efectuat el pagament. Un cop esgotades les places disponibles, no s'acceptaran més inscripcions sota cap concepte.
En el cas que s'esgotin les inscripcions, l'AHIADEC podrà obrir una llista d'espera per tal de substituir les possibles baixes d'última hora.
Les cancel·lacions fetes amb un mínim de 5 dies d'antelació a l'inici del Simposi implicaran la pèrdua del 50% del preu de la inscripció. Si la cancel·lació es realitza després d'aquesta data límit, es perdrà el 100% de l'import de la inscripció.
Els estudiants no socis, per poder gaudir del descompte corresponent, hauran d'adjuntar a la seva inscripció un certificat de l'escola on estiguin cursant els estudis oficials de grau superior en higiene bucodental.
En el cas que s'inscriguin dues professionals higienistes dentals i/o auxiliars de la mateixa clínica i que no siguin socis/es de l'AHIADEC obtindran un 50% de descompte en el preu d'inscripció. És necessari l'aval del doctor/a de la clínica on treballen.
En el cas que el Simposi estigui acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries per a l'obtenció de crèdits de formació continuada, només els/les assistents amb el títol de Tècnic Superior en Higiene Bucodental o equivalent podran presentar-se a l'examen d'avaluació i, en el cas de superar-lo, obtenir els crèdits corresponents.
9.- SOL·LICITUD DE TRÀMITS ADMINISTRATIUS A TRAVÉS D'AQUEST WEB
Els socis de l'AHIADEC que estiguin donats d'alta en aquest web podran realitzar diversos tràmits administratius de forma gratuïta. Amb aquest servei, l'AHIADEC vol agilitzar la relació administrativa dels seus associats amb la secretaria de l'associació.
9.1. En relació al canvi de l'adreça postal.
Els socis de l'AHIADEC poden modificar la seva adreça postal de la seva fitxa de soci a través del menú "Les meves dades". El canvi no es fa automàticament, ja que necessita la validació de la secretaria de l'AHIADEC. Un cop comprovades les dades, el soci rebrà la validació o la denegació del canvi per email. L'AHIADEC disposarà d'un termini màxim de 10 dies per resoldre les peticions de modificació rebudes. Aquesta modificació afectarà les dades personals del soci.
9.2. En relació al canvi de l'adreça de correu electrònic.
Els socis de l'AHIADEC poden modificar la seva adreça de correu electrònic de la seva fitxa de soci a través del menú "Les meves dades". El canvi no es fa automàticament, ja que necessita la validació de la secretaria de l'AHIADEC. Un cop comprovades les dades, el soci rebrà la validació o la denegació del canvi per email. L'AHIADEC disposarà d'un termini màxim de 10 dies per resoldre les peticions de modificació rebudes. Aquesta modificació afectarà les dades personals del soci i també d'accés al web.
9.3. En relació al canvi de compte corrent.
Els socis de l'AHIADEC poden modificar el número de compte corrent de la seva fitxa de soci a través del menú "Les meves dades". El canvi no es fa automàticament, ja que necessita la validació de la secretaria de l'AHIADEC. Un cop comprovades les dades, el soci rebrà la validació o la denegació del canvi per email. L'AHIADEC disposarà d'un termini màxim de 10 dies per resoldre les peticions de modificació rebudes. Aquesta modificació afectarà les dades personals del soci i, per tant, a les domiciliacions que tingui estipulades amb l'AHIADEC.
9.4. En relació a la sol·licitud d'eliminació del perfil web.
Els socis de l'AHIADEC poden eliminar el seu perfil del web a través del Menú "Tràmits". El canvi no es fa automàticament, ja que necessita la validació de la secretaria de l'AHIADEC. Un cop comprovades les dades, el soci rebrà la validació o la denegació del canvi per email. L'AHIADEC disposarà d'un termini màxim de 10 dies per resoldre les peticions de modificació rebudes. Un cop acceptada la baixa s'esborraran totes les dades que hi hagi en el web, incloses les dades d'accés, el currículum, les demandes de feina, etc.
9.5. En relació a la sol·licitud de baixa definitiva com a soci/a de l'AHIADEC.
Els socis de l'AHIADEC poden donar-se de baixa com a socis de l'AHIADEC a través del menú "Tràmits". El canvi no es fa automàticament, ja que necessita la validació de la secretaria de l'AHIADEC. Un cop comprovades les dades, el soci rebrà la validació o la denegació del canvi per email. L'AHIADEC disposarà d'un termini màxim de 10 dies per resoldre les peticions de modificació rebudes. Un cop acceptada la baixa s'esborraran totes les dades que hi hagi en el web i també a la fitxa de soci i, per tant, deixarà de ser associat.
Per poder acceptar una baixa és imprescindible que el/la soci/a no tingui cap rebut pendent amb l'AHIADEC segons marquen els Estatuts en el capítol III. La baixa s'ha de comunicar com a mínim en un mes d'antelació. La baixa de l'associació no eximeix al soci/a del pagament de les quotes pendents, ni de la quota ordinària ni extraordinària en curs.
10.-PATROCINADORS I PRODUCTES MÈDICS CITATS EN AQUESTA PÀGINA
La pàgina pot incloure en determinats moments i apartats noms de productes mèdics i d'Higiene Bucodental o noms de marca de la indústria farmacèutica. En cap cas aquesta situació es deriva en la influència alguna d'aquestes marques o productes amb la línia científica i de continguts del web de l'AHIADEC. La informació recollida al web de l'AHIADEC intenta en tot moment estar sustentada en bases científiques i d'acord amb l'estat actual de la ciència.
11.-SOBRE L'ÚS DE LES COOKIES
L'accés a aquest Lloc pot implicar la utilització de cookies, tant a les seves pàgines com en les enllaçades o referenciades mitjançant links. Aquells usuaris que no desitgin rebre cookies o vulguin ser informats de la seva fixació poden configurar el seu navegador a aquest efecte.
12.-PROPIEDAD INTEL·LECTUAL I / O INDUSTRIAL
Tota la informació continguda en el Lloc, com poden ser, a títol enunciatiu, el disseny gràfic, imatges, codis font, marques, noms comercials, denominacions, altres signes distintius, etc. estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial de l'AHIADEC o de tercers.
Sota cap supòsit l'accés als serveis de l'AHIADEC suposa la renúncia, transmissió, cessió o llicència total o parcial d'aquests drets, ni confereix cap dret d'utilització, traducció, adaptació, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública dels esmentats drets de propietat intel · lectual sense la prèvia i expressa autorització de l'AHIADEC o del tercer titular dels drets afectats. Per tant, a títol enunciatiu que no limitatiu, l'Usuari, no estarà autoritzat a reproduir, descompilar, invertir, transformar, modificar, ni actualitzar el sistema, sense l'autorització prèvia i per escrit de l'AHIADEC.
En cap cas està autoritzada la reproducció total o parcial de les dades i continguts als quals es tingui accés al Lloc.
13.-LINKS
El lloc web és possible, que en ocasions, posi a disposició de l'usuari dispositius tècnics d'enllaç (links, banners o botons), directoris i eines de recerca que permeten als usuaris accedir a llocs web pertanyents i / o gestionats per tercers. L'Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya no ofereix, ni comercialitza per si ni per mitjà de tercer els serveis disponibles als llocs enllaçats, ni controla, exerceix vigilància o aprova els productes, serveis, continguts, informació, dades, arxius i qualsevol altra classe de material en aquests llocs enllaçats.
Per tant, l'Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d'aquest lloc web i no gestionada per www.ahiadec.com.
14.-NOTIFICACIONS
Qualsevol notificació podrà ser dirigida a l'AHIADEC a l'adreça que figura a l'apartat "Informació General" o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a info@ahiadec.com.
15.-NUL·LITAT PARCIAL
La declaració de qualsevol d'aquestes condicions generals com nul·la, invàlida o ineficaç no afectarà la validesa o eficàcia de les restants, que seguiran sent vinculants entre les parts. La renúncia per qualsevol de les parts a exigir en un moment determinat el compliment d'una qualsevol de les condicions aquí estipulades no implicarà una renúncia amb caràcter general al compliment d'altra condició o condicions, ni crearà un dret adquirit per l'altra part.
16.-LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ
La prestació del servei del lloc web i les presents Condicions d'ús del lloc web es regeixen per la llei espanyola. Per a qualsevol discrepància en l'execució, interpretació, compliment d'aquestes Condicions, o de les relacions entre l'usuari i Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya, ambdues parts amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre se sotmeten a la jurisdicció i competència exclusiva dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.
 
 
Col·laboradors i patrocinadors

Copyright © AHIADEC 2021 - Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya Informació General | Avís Legal | Ús de Cookies | Condicions Generals de Contractació
La informació proporcionada en aquest web no reemplaça sinó que complementa la relació entre el professional de la salut i el pacient. En en cas de dubte, s'ha de consultar sempre amb el professional de la salut de referència.